Communicatie, advies en organisatie
De laatste puntjes op de i

Aanvullende Diensten

Aanvullende diensten, zoals gegevens invoeren, timemanagement, agendabeheer (plannen, beheren en bevestigen van afspraken) en email management behoren ook tot de mogelijkheden.

Timemanagement

Ken je dat? Een werkdag is volgepland. Je hebt allerlei plannen en toch aan het eind van de dag, is de helft klaar van wat je van plan was. 

Time management, of te wel plannen en organiseren geeft voordelen, waardoor je aan het eind van de dag met een tevreden gevoel terug kunt kijken op jouw werkdag of de plannen die je wilde uitvoeren. 

Hierbij kan ik helpen door te kijken naar wat de belemmerende werkpatronen zijn. Het doel hiervan is niet harder, maar slimmer werken, zodat rust en structuur ontstaat.

Werkwijze

Eerst bekijken we hoe je dag eruit ziet, hoeveel tijd kost het je. Wat zijn de hoofdtaken en wat zijn bijzaken, hoeveel onderbrekingen heb je op een dag door onder andere de telefoon, het checken van je e-mail, maar ook hoeveel rustmomenten neem je op een dag.

Zwakke plekken hierin kunnen zijn, het niet of te laat plannen van je werkzaamheden of taken, slecht kunnen delegeren, geen nee kunnen zeggen of te veel plannen op één dag. Ook het niet meerekenen van bijvoorbeeld de reistijd naar je afspraak of klant kan zorgen voor stress.

Door een plan van aanpak te maken breng ik structuur en rust aan in jouw werkzaamheden. Af en toe evalueren helpt om te checken of je op schema ligt. 

Door timemanagement toe te passen werk je effectiever en dit brengt meer rust in je leven.

Agendabeheer

Je agenda bijhouden en je e-mail lezen, maken of beantwoorden kost tijd. Hiervoor bied ik assistentie, zodat er meer tijd overblijft voor de hoofdzaken binnen je vakgebied of dagelijkse bezigheden. 

De agenda hoort bij je werk en dagelijks leven. Het op een goede manier bijhouden van de agenda verbetert je workflow en balans. Zowel op kantoor of je werk én thuis. 

Door samenwerking en goede afspraken te maken kan via een elektronische agenda jouw dag up-to-date blijven. Met één klik van je muis heb je overzicht en wordt de balans in je week bewaakt.

Een goede agendabeheer en planning zijn een voorwaarde voor een goed lopend bedrijf. Via een goed bijgehouden agenda werkt het bedrijf georganiseerd. 

De TekstRedactie kan de werkzaamheden plannen door de agendabeheer en email uit handen te nemen. Hierdoor blijft er meer tijd over voor de hoofdzaken van je dag. Dat betekent tijdwinst. Een planning geeft duidelijk weer wat er in een week afgewerkt moet zijn of welke deadline gehaald moet worden.

Journalist

Schrijven voor website, krant of tijdschrift. Zolang het bericht nieuwswaarde heeft. Onderzoeken, contact leggen voor informatie, het nieuws volgen en het verwerken tot persbericht.

 

   Extra diensten 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen