Communicatie, advies en organisatie
De laatste puntjes op de i

Website teksten

Een passende tekst op de gewenste toon gericht op de gewenste bezoeker en helder geschreven?

Informerende of overtuigende teksten, die makkelijk lezen, goed scoren in Google en aanzetten tot actie. Een pakkende boodschap met de puntjes op de i. 

Unieke en overtuigende teksten helpen jouw bedrijf in het oog te springen én de online vindbaarheid te vergroten. Hoe hoger de positie van jouw website in Google of een andere online zoekmachine, des te meer potentiële klanten jouw bedrijf weten te vinden.

SEO website teksten

Zoekmachine geoptimaliseerde teksten voor jouw website brengen een heldere boodschap en zijn overtuigend voor jouw klant. Aantrekkelijke informatieve content of het nu gaat om schrijven of herschrijven van teksten voor de website. 

Herschrijven

Het woord 'herschrijven' zegt het eigenlijk al. De aangeleverde tekst wordt opnieuw samengesteld.

De TekstRedactie zorgt voor logisch opgebouwde, duidelijk geformuleerde en keurig opgemaakte teksten. Teksten waarin alle informatie staat, gericht op uw doelgroep.

Persbericht

Een persbericht is een schriftelijke mededeling met nieuwswaarde van een bedrijf of instelling met als doel interesse wekken of overtuigen van het publiek. De TekstRedactie zorgt met een juiste tekst, waarbij de belangrijkste informatie, het nieuwsfeit aan het begin van het persbericht staat en het de nieuwsgierigheid van lezers wekt. Een gepubliceerd persbericht heeft een groot bereik.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen